Dogovorite sastanak

Ad hoc savjetovanje

Bez obzira trebate li pravno, financijsko ili upravljačko savjetovanje, obratite nam se s povjerenjem. Naš tim stručnjaka osigurat će vam ad hoc rješenja pomoću kojih ćete odoljeti izazovima modernog poslovanja. Bilo da je riječ o zakonskim propisima, financijskim analizama ili promjenama u upravljačkim politikama, možemo vam osigurati široku paletu savjeta. Zakažite sastanak i ukratko navedite temu istog kako bismo organizirali kvalitetan, proaktivan sastanak te zajedno došli do najboljeg rješenja.

Transformacijski proces

Treba li vam transformacija ili ne, kako se ona provodi, koliko traje i kakvi su rezultati takvog procesa? Rado ćemo s vama podijeliti odgovore na sva ova pitanja te vam kroz teoriju približiti prednosti transformacijskog procesa u praksi. U samoj transformaciji, vaš smo partner od povjerenja i vodimo vas sigurno – korak po korak – kroz cjelokupan proces. Krajnji je cilj napredak vašeg društva i zadovoljstvo menadžmenta u implementaciji promjena. Ugovorite sastanak na temu transformacije, a naš će tim stručnjaka osigurat sve informacije uz hodogram aktivnosti kako biste razumjeli sve prednosti i prilike koje pruža ovaj izvrstan menadžerski alat.

Edukacija/trening

Skrojen po mjeri vašeg tima, predložit ćemo edukaciju ili trening kako bismo vam konkretno pomogli u optimizaciji poslovanja – s pravnog, financijskog i menadžerskog aspekta. Za pripremu istoga, napravit ćemo detaljnu analizu vašeg društva, problema i potreba kako bismo predložili učinkovita rješenja i prakse. Trening provode naši stručnjaci od povjerenja, a postoji mogućnosti i edukacije vašeg tima (train the trainer, in-company workshop) kako biste u budućnosti ovakve treninge ili radionice mogli, unutar svoje ustanove, organizacije ili društva, brzo i učinkovito organizirati sami. Brifirajte nas o izazovima s kojima se susrećete i ugovorite sastanak.

Dogovorite sastanak

U svakodnevnom poslovanju susrećemo se s brojnim izazovima. Kada se opetovano susrećemo s istim problemima, a koje ne možemo riješiti, vrijeme je za savjet stručnjaka, koji iz vanjske perspektive može brže, lakše i jednostavnije uvidjeti problem i doći do njegovog rješenja.
Ugovorite sastanak ili konzultacije, rado ćemo saslušati sve vaše izazove te predložiti konkretna rješenja.
DOGOVORITE TERMIN